NiP la DHS 2013; fragmovie

by blg, 28th August 2013

Please login to rate this article!
Moviemaker-ul organizatiei Ninjas in Pyjamas, Kevin "tweeday" Tweedale, a lansat un nou film, numit "NiP at DreamHack Summer 2013: Reborn", care ii are in rolurile principale pe baietii din echipe de CS:GO a organizatiei, si aventura lor la DreamHack Summer.

Dupa cum probabil va amintiti, la DreamHack Summer 2013 suedezii nu au reusit sa arate prea stralucit in faza grupelor. Acestia erau pe punctul de a parasi competitia inca de atunci, dupa ce au pierdut impotriva danezilor de la Western Wolves, iar in meciul decisiv impotriva Publiclir.se au fost condusi cu scorul de 15-10. Datorita in-game-leader-ului Richard "Xizt" Landström, care a castigat o runda 1vs3, acestia au reusit sa egaleze, iar in cele din urma au castigat meciul in prelungiri, trecand mai departe in runda eliminatorie, spre bucuria fanilor.

Cu toate ca au avut un inceput prost de competitie, acestia au reusit sa o castige evenimentul suedez, invingadui in marea finala pe concetatenii de la Epsilon, acum cunoscuti ca fnatic.

In fragmovie-ul care dureaza 16 minute si 19 secunde puteti urmari cele mai bune fraguri si cele mai tari momente ale echipei care inca reuseste sa domine scena de Counter-Strike: Global Offensive.


1 Comments
Avatar
#1 deKa, 28th August 2013
Best ever !!!
You have to login or register to post a comment!